Mijn naam is Marion van Lienden.

Gediplomeerd hondentrimster, aangesloten bij de Vereniging voor Trimmend Nederland en trotse eigenares van hondentrimsalon het Loar.

Nadat ik jarenlang in de administratie heb gewerkt, werd het tijd voor wat anders. Het roer ging om. Ik heb mijn hart en passie gevolgd en ben begonnen met de opleiding hondentrimmen. Geweldig, wat een energie geeft mij dat. Ik heb veel ervaring opgedaan met stages lopen in wel drie verschillende trimsalons.

Ik heb sinds 2021 mijn eigen trimsalon. Heb je een kleine, grote, jonge, oude, lieve of een beetje ondeugende hond? Ik maak geen onderscheid, alle honden zijn welkom in mijn salon.

Mijn trimsalon is gelegen in Emst, aan de rand van het dorp Vaassen nabij een prachtig honden losloopgebied. Wil je voor en/of na het trimmen even een heerlijke wandeling maken? Vraag dan gerust, ik geef je graag een mooie wandelroute voor jou en jouw hond.

Ik zie jullie graag in mijn hondentrimsalon. Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Marion met puppy Senna

 

Hieronder vind je een interview met mij over mijn hondentrimsalon. Zo krijg je een beetje een idee van wie ik ben, wat mijn aanpak is en wat er komt kijken bij het verzorgen van je hond. 

Na het kijken of luisteren nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou en je hond kan betekenen? Neem dan even contact op voor een kennismaking of eerste afspraak.